Gesloten.
Maar open voor bijdragen
vanuit het hart.

In het hart van de Leeffabriek wordt momenteel aan vernieuwing gewerkt. Fysiek gesloten, maar open voor bijdragen vanuit het hart. Hier komen individuen en ondernemers samen in een bruisende gemeenschap, waar de kunst van het leven wordt verkend.

Een benadering van leven en leiderschap die het beste uit mensen, teams en organisaties haalt. Met toewijding aan het grotere welzijn van alles wat leeft, bieden we een solide basis van expertise, vaardigheden en een levenswijze doordrenkt met bewustzijn en zuivere intentie. Deze uitnodigende plek moedigt eenieder aan om de reis naar persoonlijke en professionele bloei te omarmen.

Ook onze website ondergaat momenteel een transformatie, naar een nieuwe versie waarin het verhaal van de Leeffabriek volledig tot zijn recht komt.

Kun je niet wachten? Voor de meest recente updates, informatie en mogelijkheden tot samenwerking nodigen wij je uit om ons te volgen op LinkedIn en Instagram.

Laatste berichten:

De Leeffabriek & Ons Manifest

5 februari 2024
Stel je voor dat jouw leven een betekenisvolle reis is, een pad naar [...]
Verder lezen →

Van Fragiel naar Oersterk

8 november 2023
Vanuit de hectiek en de aantrekkingskracht van het leven ontstond de behoefte om te verstillen. Stil te staan, echt de tijd […]
Verder lezen →

De Steenfabriek

16 oktober 2023
Het is oorverdovend stil…
Diep verlangen om de plek te voelen
Zet mij op een steen […]
Verder lezen →
Meer berichten laden
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief


cross