Creatiekracht in werk

1 augustus 2023

“great things never came from comfortzones”

Een nieuwe realiteit dromen kan. Er aan werken kan ook.

Volgen wat werkelijk voor je klopt vraagt moed, heb ik ervaren. Maar door trouw te zijn aan jezelf, de deur open te zetten voor nieuwe ideeën en nieuwe overtuigingen, ontstaan er wezenlijke veranderingen die tot grote dingen kunnen leiden.

Wanneer we het hebben over moed, dan denken we soms eerst aan grote heldendaden. De momenten waarop mensen een dappere beslissing nemen in een seconde. Maar werkelijke heldendaden vinden overal plaats en ook in jouw leven. Ze gaan over groot maar vooral ook over kleine stappen. Het is daar waar we uit de comfortzone komen en durven te gaan staan voor wat we werkelijk willen, vinden, dromen…

Frank en ik hebben 3 jaar geleden zo’n stap gezet een oude steenfabriek gekocht.

Met een wezenlijk vertrouwen dat wij hebben bij te dragen aan een betere wereld. En dat de vorm zou en zal ontstaan. Stap voor stap hebben we ons laten leiden in het proces, waardoor er een bezielde plek groeit; klaar voor de nieuwe toekomst.

Een plek waar een nieuwe realiteit gedroomd kan worden en aanleiding geeft tot de eerste stap.

Wil jij werken vanuit je kracht. Wil jij onze maatschappij mee vormgeven door wat je doet? Daar bewust voor leren staan, richting geven en je eigen koers uitstippelen? Dan ben je van harte welkom in de trainingen die gaan komen op deze plek. De training helpt je meer effect te hebben op je omgeving, door dichterbij jezelf te komen. Zo kan je bewuster kiezen, weet je beter wat jouw koers is, en waar je warm voor loopt. Niet omdat iemand je het vertelt, maar omdat je het van binnenuit kan voelen en daarmee ook jezelf leert te vertrouwen. Je bereikt meer met minder inspanning.

Geen mooie verhalen, maar realiteit. Als ik terugkijk, zie ik, hoe makkelijk het was geweest om ons te laten leiden door alle obstakels, onmogelijkheden, procedures… Maar door heel eenvoudig bij onze eigen waarheid te blijven, hebben we een steen gelegd, die de rivier anders doet stromen.

Letterlijk ook, elke steen zelf gelegd en daardoor is onze droom over een aantal maanden realiteit en kunnen we onze deuren openen….

Meer berichten:

De Leeffabriek & Ons Manifest

5 februari 2024
Stel je voor dat jouw leven een betekenisvolle reis is, een pad naar [...]
Verder lezen →

Van Fragiel naar Oersterk

8 november 2023
Vanuit de hectiek en de aantrekkingskracht van het leven ontstond de behoefte om te verstillen. Stil te staan, echt de tijd […]
Verder lezen →

De Steenfabriek

16 oktober 2023
Het is oorverdovend stil…
Diep verlangen om de plek te voelen
Zet mij op een steen […]
Verder lezen →
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief


cross