Van Fragiel naar Oersterk

8 november 2023

In de schaduw van de oude muren van een voormalige steenfabriek, waar eens fragiele klei tot krachtig steen werd getransformeerd, rijst nu de Leeffabriek op. Een plaats waar vergankelijkheid en duurzaamheid elkaar ontmoeten, en waar de echo's van het verleden samenvloeien met de belofte van een veerkrachtige toekomst.

De Leeffabriek is niet zomaar een locatie; het is een metamorfose van een historisch gebouw in Arnhem Meinerswijk tot een broedplaats voor persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en holistische groei. Hier wordt de fragiliteit van ons mens-zijn niet als zwakte gezien, maar als een kans om oersterke fundamenten te leggen voor ons leven en werk.

In een wereld die vaak overweldigend en complex aanvoelt, waar snelheid en prestatiedruk regeren, biedt de Leeffabriek een veilige haven. Een plek om te vertragen, te aarden en te herontdekken wat echt belangrijk is. Het is een plek waar je leert om vanuit je kern, met zowel kracht als kwetsbaarheid, in het leven te staan.

Bij de Leeffabriek geloven we dat ware kracht voortkomt uit het erkennen en omarmen van onze fragiliteit. Het is een plek waar je jezelf mag zijn, met al je twijfels en dromen. Waar je leert hoe je uit jezelf de kracht kunt putten om te staan als een rots in de branding, ongeacht de stormen die het leven op je pad brengt.

Wij nodigen je uit om deze reis met ons mee te maken. Om de kunst van het leven te verkennen en te leren hoe je, net als de steenfabriek van weleer, vanuit een fragiele basis iets onwankelbaar en duurzaam kunt opbouwen. Bij de Leeffabriek ontdek je hoe je, net als de robuuste stenen die eens hier werden gevormd, een fundament kunt leggen voor een leven vol betekenis, verbinding en veerkracht.

Welkom bij de Leeffabriek, waar fragiele beginselen transformeren in oersterke levenslessen.

Meer berichten:

De Leeffabriek & Ons Manifest

5 februari 2024
Stel je voor dat jouw leven een betekenisvolle reis is, een pad naar [...]
Verder lezen →

De Steenfabriek

16 oktober 2023
Het is oorverdovend stil…
Diep verlangen om de plek te voelen
Zet mij op een steen […]
Verder lezen →

Fabel, de hoeder van de Leeffabriek

2 oktober 2023
De hoeder van de plek
Komt en gaat geruisloos […]
Verder lezen →
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief


cross